Wil je een review plaatsen?  Klik dan hier

 

15-11-2023

"Anouk is een topper! Bruno vond het heel spannend maar ging Zen naar huis 🥰. Lief, bekwaam en geduldig werd Bruno door Anouk getrimd. Een aanrader! Wij komen zeker terug. Dank je wel 😊."

Danielle 

 

24-10-2023

"Het was weer een feestje om bij Anouk in de trimsalon Skattig te mogen zijn.
Suus & Sjors waren eerst wat nieuwsgierig. Maar door de rust en de liefde en kundigheid voor katten en natuurlijk de lekkere snoepjes waren ze al snel helemaal tot rust en op hun gemak. De trimsalon van Anouk is echt waar de katten en hun baasje door een warme deken worden ontvangen."😻😻👍🏻

Sonja

 

18-10-2023

"Boefie wordt altijd goed en deskundig onder handen genomen. Het feit dat Anouk dierenartsassistent kennis heeft is erg prettig zodat je alle vragen die je hebt kan stellen en ze altijd wel tips en trucs heeft.
Wij komen er graag."

Mariska

 

15-10-2023

"Anouk heeft veel kennis en kan veel vertellen over de vacht en verzorging van onze Noorse boskat Mollie. Gezellige mooie en schone salon een feestje voor de kat en baasje. Ik zou iedere kat een bezoekje aan Anouk gunnen!"

Ines

 

14-10-2023

"Anouk heeft veel kennis en kan veel vertellen over de vacht en verzorging van onze Noorse boskat Mollie. Gezellige mooie en schone salon een feestje voor de kat en baasje. Ik zou iedere kat een bezoekje aan Anouk gunnen!"

Ines

 

13-10-2023

"Anouk is echt een topper, ze is lief en geduldig! Onze kat is erg bang maar al snel geeft hij kopjes en is hij redelijk rustig (voor zover dat lukt in een ‘vreemde’ omgeving).
Na de behandeling hebben we goed advies gekregen en kunnen we thuis de vacht ook goed verzorgen.

We komen zeker terug!"

Manon

 

13-10-2023

"Anouk heeft echt een hart voor katten. Dat merk je aan alles. Ghost voelt zich heerlijk bij haar op haar gemak en het is dan ook nooit een probleem om haar mee die kant op te krijgen. Ideaal. Ik beveel Anouk zeker aan!!"

Tessa

 

11-10-2023

"Normaal gesproken is mijn kat niet zo makkelijk, maar bij Anouk liet ze alles toe, super geduldig en lief, met nuttige tips, dank je wel!!"

Jannie

 

11-10-2023

"Anouk is heel geduldig, lief en enthousiast, en stelde Harry op zijn gemak, heeft handige tips, dus heel tevreden, super!!"

Hans

 

10-10-2023

"Ik was met Yoshi vandaag voor de eerste keer in haar trimsalon. Zijn vacht werd even gecheckt. Alleen wat last van klitten bij zijn staart gedeelte. Ik was nog op tijd dus goed kammen. Anouk had even voorgedaan hoe je dat het beste kan doen. Yoshi vindt het allemaal erg spannend hoefde geen snoepje terwijl hij die anders wel erg lekker vindt. Maar we zijn weer wijzer geworden. Dank je wel Anouk."

Tineke

 

10-10-2023

"Vandaag een vachtcheck laten uitvoeren bij mijn Brits Korthaar door Anouk. Goede tips gehad waar ik wat mee kan. Je merkt dat Anouk veel liefde heeft voor katten wat ze ook uitstraalt naar haar klanten. Aanrader voor als je een kattentrimmer zoekt, ook voor als je (nog) geen problemen hebt met de vacht van je kat."

Annemieke

 

10-10-2023

"Ik kom nu al een poosje bij Anouk om onze katten te laten trimmen. Als ze getrimd zijn dan zien ze er weer tip top uit .
Onze Miles is zelfs zo blij als hij geweest is dat hij letterlijk door de kamer huppelt 😅.
Miles heeft namelijk een vervelende vacht die gauw klit en dan is een bezoek aan Anouk voor hem een feestje.
Anouk is betrokken, lief voor de katten en ze verwend ze met snoepjes en ander lekkers.
Je krijgt als je dat wil prima advies over het zelf kammen van de vacht van je kat, en ze geeft hier ook een curcus in.
En ze verkoopt ook verzorgingsproducten voor je kat zoals kammen en voor de baasjes leuke eigengemaakte gehaakte sleutelhangers en potjes waar je snoepjes in kan bewaren. En bij het naar huis gaan krijgen de katjes altijd wat lekkers mee.
Top service bij Anouk ❤️.

Gertruud

 

02-10-2023

"Vandaag met Lizzy voor vachtcheck bij Anouk, zo fijn hoe zij de katjes op hun gemak kan stellen, echt top! Lizzy helemaal goedgekeurd!"

Gonda

 

02-10-2023

"Bartje is weer al zijn klitten kwijt. En ziet er weer tip top uit. De klitten in zijn oksels mag ik zelf niet aan zitten van hem. Ook die zijn weer verdwenen na een bezoek aan Skattig. Wondje onder zijn kin verzorgd. Ik en Bartje zijn super tevreden.

Carla

 

29-09-2023

"Als bezorgde eigenaar van Spookie, ben ik superblij met de professionele en kundige aanpak van Anouk. En dat ik eerder terecht kon. Spookie is een geval apart, maar gelukkig heeft ze deze behandeling goed doorstaan, en mede door de rust en aandacht tijdens, voor en na de behandeling is ze nog liever geworden dan ze al was. 👍"

Tom

 

26-09-2023

"Weer met Fiep bij Anouk geweest en onze dame ziet er weer prachtig uit! Fiep was heel relaxed en liet zich makkelijk kammen en nagels knippen! Zouden de zakjes kattengelei daar misschien invloed op gehad hebben?
Bedankt, Anouk... je hebt weer heel erg je best gedaan! Top!"

Peggy

 

18-09-2023

"Anouk bezorgt onze poes Muis iedere keer weer een mooie vacht. Zij houdt er helemaal niet van om gekamd te worden, wat ons dan ook niet lukt. Maar met het vele geduld van Anouk en iets lekkers lukt het het haar wel! Wij zijn dan ook heel blij dat we Anouk gevonden hebben!"

Sonja

 

08-09-2023

"Mol, onze langharige poes, is met der vacht vol klitten bij Anouk in de dierenartspraktijk gebracht.
Aangezien Mol behoorlijk angstig is en dan gaat blazen en slaan gaat ze terecht onder narcose.
Een van ons heeft ook schrammen opgelopen.
Anouk heeft haar voor het derde jaar op rij getrimd.
De laatste 2 jaar is ze der erg van opgeknapt, ze is nog niet goed wakker maar ik weet zeker dat we straks weer een tevreden poes hebben. En super mooi.
Nu is haar gebit gereinigd en haar nagels geknipt, zo fijn je kan bederf maar beter voor zijn, ze had wat tandsteen, dat is weggehaald.
Tot volgend jaar hoop ik.
Anouk bedankt, ook voor de nagels. Die je er ff bij deed."

pootje van Mol

Fam Brandes

 

07-09-2023

"Anouk is een lief (katten)mens!
Ze stelt mijn kattenkind gerust en verwend hem heerlijk met snoepjes en andere lekkernijen. Zo laat Jynx zich toch scheren! En voelt hij zich op zijn gemak! Wij blijven iig komen!"

Priscilla

 

07-09-2023

"Ons perzische kattenkind kwam met al een geschiedenis bij ons binnen, en moest helaas voor behandeling (weer) kaal geschoren worden. De dierenarts adviseerde ons Anouk. Met liefde en geduld heeft ze ons beestje geschoren, dat was een flinke uitdaging. De tweede en derde keer is ons kattenkind in de dierenkliniek onder een roesje door Anouk geschoren. Heel fijn dat dit ook kon omdat Anouk daar ook werkt.
Toen ons kattenkind getrimd mocht worden bleek dit niet nodig. Met goed advies zorgt Anouk ervoor dat je niet vaak hoeft te komen, maar dat je zelf weet hoe je de vacht van je kat zo gezond mogelijk houdt."

Fam Barrientos

 

06-09-2023

"Ik kom al jaren bij Anouk. Mijn kat Vlinder is erg moeilijk te trimmen.( lees; niet te doen )Anouk blijft altijd heel rustig, heel kundig en handig. Ze gebruikt heel veel trucjes zodat ze afgeleid wordt en het resultaat is altijd mooi."

Andrea

 

05-09-2023

"Super goed geholpen en geadviseerd. En 't belangrijkste is dat er liefdevol met je beestje wordt om gegaan."

Daan

 

05-09-2023

"Anouk is een prettig persoon in de omgang voor het personeel van de kat en zeker voor de kat die de behandeling gaat krijgen. Ze neemt de tijd en geeft waar nodig adviezen. Helemaal tevreden!"

Hester

 

04-09-2023

"Super trimsalon,
Anouk is altijd aardig vriendelijk en begripvol. Ik ken haar via mijn dierenarts, waar ze ook assistente is. Ze is zeer kundig en legt goed uit wat ze doet en waarom, zodat je thuis zo veel mogelijk de vacht kan bijhouden want dat geeft minder stress voor de kat. Maar als je haar toch nodig hebt is ze makkelijk benaderbaar en heb je vaak snel een afspraak. Anouk laat de natuurlijke balans van de vacht intact door niet te ontwollen of de ondervacht te verwijderen. En doordat de balans van de vacht in tact blijft verhaard je kat uiteindelijk minder en blijft diens functie zoals deze bedoeld is."

Maranka P

 

30-08-2023

"Zeker de beste kattenkapper uit de regio! :) er hangt altijd een leuke en ontspannen sfeer, katten zijn blij en goed getrimd. Ik kan deze plek zeker aanbevelen aan iedere katteneigenaar!"

Tamara D

 

29-08-2023
"Zeer prettige trimsalon. Onze kat is ontzettend angstig, maar echt verbazend hoe goed het weer is gegaan. Super fijn!!" 
Pim