Reviews

Een review achter later?  Klik dan hier

02-10-2023

"Vandaag met Lizzy voor vachtcheck bij Anouk, zo fijn hoe zij de katjes op hun gemak kan stellen, echt top! Lizzy helemaal goedgekeurd!"

Gonda

 

02-10-2023

"Bartje is weer al zijn klitten kwijt. En ziet er weer tip top uit. De klitten in zijn oksels mag ik zelf niet aan zitten van hem. Ook die zijn weer verdwenen na een bezoek aan Skattig. Wondje onder zijn kin verzorgd. Ik en Bartje zijn super tevreden.

Carla

 

29-09-2023

"Als bezorgde eigenaar van Spookie, ben ik superblij met de professionele en kundige aanpak van Anouk. En dat ik eerder terecht kon. Spookie is een geval apart, maar gelukkig heeft ze deze behandeling goed doorstaan, en mede door de rust en aandacht tijdens, voor en na de behandeling is ze nog liever geworden dan ze al was. 👍"

Tom

 

26-09-2023

"Weer met Fiep bij Anouk geweest en onze dame ziet er weer prachtig uit! Fiep was heel relaxed en liet zich makkelijk kammen en nagels knippen! Zouden de zakjes kattengelei daar misschien invloed op gehad hebben?
Bedankt, Anouk... je hebt weer heel erg je best gedaan! Top!"

Peggy

 

18-09-2023

"Anouk bezorgt onze poes Muis iedere keer weer een mooie vacht. Zij houdt er helemaal niet van om gekamd te worden, wat ons dan ook niet lukt. Maar met het vele geduld van Anouk en iets lekkers lukt het het haar wel! Wij zijn dan ook heel blij dat we Anouk gevonden hebben!"

Sonja

 

08-09-2023

"Mol, onze langharige poes, is met der vacht vol klitten bij Anouk in de dierenartspraktijk gebracht.
Aangezien Mol behoorlijk angstig is en dan gaat blazen en slaan gaat ze terecht onder narcose.
Een van ons heeft ook schrammen opgelopen.
Anouk heeft haar voor het derde jaar op rij getrimd.
De laatste 2 jaar is ze der erg van opgeknapt, ze is nog niet goed wakker maar ik weet zeker dat we straks weer een tevreden poes hebben. En super mooi.
Nu is haar gebit gereinigd en haar nagels geknipt, zo fijn je kan bederf maar beter voor zijn, ze had wat tandsteen, dat is weggehaald.
Tot volgend jaar hoop ik.
Anouk bedankt, ook voor de nagels. Die je er ff bij deed."

pootje van Mol

Fam Brandes

 

07-09-2023

"Anouk is een lief (katten)mens!
Ze stelt mijn kattenkind gerust en verwend hem heerlijk met snoepjes en andere lekkernijen. Zo laat Jynx zich toch scheren! En voelt hij zich op zijn gemak! Wij blijven iig komen!"

Priscilla

 

07-09-2023

"Ons perzische kattenkind kwam met al een geschiedenis bij ons binnen, en moest helaas voor behandeling (weer) kaal geschoren worden. De dierenarts adviseerde ons Anouk. Met liefde en geduld heeft ze ons beestje geschoren, dat was een flinke uitdaging. De tweede en derde keer is ons kattenkind in de dierenkliniek onder een roesje door Anouk geschoren. Heel fijn dat dit ook kon omdat Anouk daar ook werkt.
Toen ons kattenkind getrimd mocht worden bleek dit niet nodig. Met goed advies zorgt Anouk ervoor dat je niet vaak hoeft te komen, maar dat je zelf weet hoe je de vacht van je kat zo gezond mogelijk houdt."

Fam Barrientos

 

06-09-2023

"Ik kom al jaren bij Anouk. Mijn kat Vlinder is erg moeilijk te trimmen.( lees; niet te doen )Anouk blijft altijd heel rustig, heel kundig en handig. Ze gebruikt heel veel trucjes zodat ze afgeleid wordt en het resultaat is altijd mooi."

Andrea

 

05-09-2023

"Super goed geholpen en geadviseerd. En 't belangrijkste is dat er liefdevol met je beestje wordt om gegaan."

Daan

 

05-09-2023

"Anouk is een prettig persoon in de omgang voor het personeel van de kat en zeker voor de kat die de behandeling gaat krijgen. Ze neemt de tijd en geeft waar nodig adviezen. Helemaal tevreden!"

Hester

 

04-09-2023

"Super trimsalon,
Anouk is altijd aardig vriendelijk en begripvol. Ik ken haar via mijn dierenarts, waar ze ook assistente is. Ze is zeer kundig en legt goed uit wat ze doet en waarom, zodat je thuis zo veel mogelijk de vacht kan bijhouden want dat geeft minder stress voor de kat. Maar als je haar toch nodig hebt is ze makkelijk benaderbaar en heb je vaak snel een afspraak. Anouk laat de natuurlijke balans van de vacht intact door niet te ontwollen of de ondervacht te verwijderen. En doordat de balans van de vacht in tact blijft verhaard je kat uiteindelijk minder en blijft diens functie zoals deze bedoeld is."

Maranka P

 

30-08-2023

"Zeker de beste kattenkapper uit de regio! :) er hangt altijd een leuke en ontspannen sfeer, katten zijn blij en goed getrimd. Ik kan deze plek zeker aanbevelen aan iedere katteneigenaar!"

Tamara D

 

29-08-2023
"Zeer prettige trimsalon. Onze kat is ontzettend angstig, maar echt verbazend hoe goed het weer is gegaan. Super fijn!!" 
Pim