Mijn visie

🐾 Katvriendelijk & Vachtbesparend Trimmen bij Kattentrimsalon sKATtig 🐾

Bij mij staat de gezondheid en het welzijn van je kat voorop. Ik geloof sterk in katvriendelijke methoden, waarbij ik niet in het nekvel pak of dwangmiddelen toepas. Met mijn achtergrond als paraveterinair dierenartsassistente en mijn kennis van kattengedrag, combineer ik geduld, rust en etherische oliën om ervoor te zorgen dat je kat zich zo comfortabel mogelijk voelt tijdens de behandeling.

Mijn aanpak is niet alleen katvriendelijk, maar ook vachtbesparend. Ik zorg ervoor dat je kat zonder klitten, vilt of oude/losse vacht naar huis gaat, terwijl ik zo veel mogelijk van de goede vacht behoud. De vacht van een kat heeft namelijk belangrijke functies. Dit levert soms wel bijzondere kapsels op.
Als paraveterinair dierenartsassistente kan ik vachtproblemen herkennen die gerelateerd zijn aan de gezondheid van je kat en daar advies over geven.

Ik kijk ernaar uit om je kat te verwelkomen en te zorgen dat ze er op klit/viltvrij worden en zich weer goed voelen!

 

Wat je misschien ook leuk vindt om te weten:

  • Na het behalen van mijn kattentrimdiploma in 2019, ben ik mijn trimsalon aan huis in Uitgeest begonnen. 
  • Mijn huis deel ik met 7 katten. Één Maine Coon en 6 Noorse Boskatten verblijden mijn leven: Ollie, Noa, Evy, Eddie, Lexy, Juul en Toosje (Izzy is helaas eind 2023 overleden).
    Het is zoals ze zeggen: "Katten zijn net chocolaatjes, het is moeilijk het bij eentje te laten."
  • Naast mijn werk in mijn trimsalon werk ik ook als Intensive Care verpleegkundige in Haarlem en als paraveterinair dierenartsassistente bij de dierenarts in Uitgeest.
  • Bijna 15 jaar ben ik vrijwilliger bij Dierenambulance Kennemerland geweest, maar door tijdgebrek ben ik hier pas geleden mee gestopt maar draag ze nog steeds een warm hart toe.
  • Ik ben gepassioneerd door kattengedrag en heb mijn kennis op dit gebied uitgebreid. 
  • Ook ben ik opgeleid in aromatherapie, wat ik gebruik om de ervaring voor je kat nog aangenamer te maken.
  • In mijn vrije tijd (ja die heb ik ook nog...) haak ik graag (zie ook kattenspeeltjes) en de opbrengst hiervan is voor Dierenambulance Kennemerland.