Mijn vriendin Loes maakt hele mooie (sleutel)hangers van kattenhaar.
Ze gebruikt hiervoor kwalitatief goede en vaak unieke kralen. Wat ze verder nog nodig heeft is een klein stukje haar van de kat en mocht je een bolletje kattenhaar in de hanger verwerkt willen hebben dan is er ook nog wat uitgekamd haar nodig. Je kan zelf het haar aanleveren of ik kan het (gratis) in de trimsalon doen.

Je kan aangeven in welke kleurstijl je de hanger wilt hebben, dan zoekt Loes een leuke combinatie bij elkaar. Voordat ze de hanger in elkaar zet, maakt ze een foto van de kralencombinatie die ze heeft uitgezocht en kan deze nog aangepast worden.
Als je dat wilt kan er ook nog een label met de naam van je kat aangehangen worden. Dit label kan van leer zijn of met letterkralen.

Je kan de hanger aan een sleutelbos of tas hangen of op een mooi plekje in huis. Bedenk wel dat kattenhaar kwetsbaar is dus aan een sleutelbos of tas zal het plukje haar op den duur minder mooi worden of wat afbreken.

De hangers kosten € 7,50 en met label € 8,00. De opbrengst is voor Dierenambulance Kennemerland. Neem contact met mij op als je informatie wilt of als je interesse hebt.

Een uniek kadootje voor jezelf of als aandenken aan je overleden kat.